Verkerk Adviseurs - Wanneer u uw werk heeft gedaan, dan maken wij het af

Naast onze ervaring met advisering in de vorm van administratieve en fiscale dienstverlening bieden wij, in een ruime omtrek rondom onze vestigingsplaats, óók


secretariële en (office-)management ondersteuning:

 allround telefoniste/receptioniste, vakbekwame secretaresse, deskundige notuliste, ervaren office-manager.

 
Onze kracht zit in het snel, in iéder geval parttime, kunnen voldoen aan uw kortdurende vraag. Als u ons ’s ochtends belt, kunnen we vaak diezelfde dag een kandidaat voorstellen.

Te denken valt aan vervangen bij ziekte of inspringen bij incidentele extra drukte (bijv. bij een verhuizing, het verzendklaar maken van mailingen, het organiseren van een evenement) of tijdelijke invulling van een vacature en waarneming tijdens verlof. Ook hebben wij kennis in huis voor het parttime begeleiden van specifieke projecten op het gebied van personeelszaken (o.a. sollicitatieronden: selecteren, gesprekken voeren c.a.).

Daarnaast beschikken we over een gekwalificeerde notuliste (Nederlands) die op afroep uw incidentele of structurele vergaderingen notuleert en zorg draagt voor heldere, bondige verslaglegging, uiteraard geheel afgestemd op uw wensen.

Ook notuleren in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wensen, wij beantwoorden ze graag! U kunt ons bereiken van
maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur op 0488 48 42 88.

Naar index pagina Naar contact pagina