Verkerk Adviseurs - Wanneer u uw werk heeft gedaan, dan maken wij het af

Verkerk Adviseurs wil een vooraanstaande positie verwerven en innemen op het terrein van flexibele en vaste inzet van financieel personeel en financieel administratieve diensten. Belangrijkste doelstelling is het bereiken van een hoge klanttevredenheid.

Verkerk Adviseurs is geen standaard accountantskantoor/belastingadviesbureau. Wij werken vanuit de overtuiging dat de ondernemer ruime vrijheid moet hebben in keuzes die hij maakt rondom zijn financiële administratie.

Bij ons staat de persoonlijke wijze van advisering centraal waarbij de cliënt altijd de belangrijkste schakel is en blijft. De cliënt moet dus ook zelf kunnen beslissen wat hij of zij zelf aan administratie wil doen en wat hij of zij kan en wil uitbesteden. Wij weten dat het moeten inleveren van de administratie vaak als een bezwaar wordt gezien wegens de lange tijd dat deze vervolgens bij de boekhouder of accountant ligt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om bij u op het bedrijf de financiële administratie te verwerken waardoor uw administratie bij u op kantoor of thuis aanwezig blijft. Daarnaast krijgt u een veel beter inzicht in wat een adviseur of accountant eigenlijk aan tijd besteed aan uw administratie.

Ook ondersteunen wij u als ondernemer op een manier die niet alleen terugkijkt naar het verleden maar met u vooruit wil kijken naar de toekomst. Vanuit onze expertise op controllervlak bij grote concerns beoordelen wij de cijfers, van zowel eenmanszaken als grotere bedrijven, ook tijdens het boekjaar. Wij proberen u meer inzicht te verschaffen in het financiële reilen en zeilen van uw bedrijf. Wat uiteindelijk weer leidt tot grote tevredenheid bij de ondernemer en adviseur!

Naar index pagina Naar contact pagina