Skip to main content

Gezocht
Assistent Accountant m/v

Ben jij onze nieuwe collega voor ons kantoor in Ochten?

Pas jij bij ons?

Aangenaam, wij zijn Verkerk Adviseurs. Een snelgroeiend administratiekantoor/belasting­adviesbureau, gelegen in de Betuwe. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk te vinden in de MKB-sector, zowel profit als non-profit. 

We zoeken een assistent accountant. Voor ons staat voorop dat we de juiste kandidaat vinden. Heb je een opleiding gedaan op HBO-niveau, of misschien MBO+ met het diploma MBA/SPD? Heb je al een paar jaar werkerva­ring, of begin je pas net in de accountancy? Wil je fulltime werken, of liever parttime? Hoe je profiel er ook uitziet, als je denkt dat je bij ons op je plek bent, nodigen we je van harte uit te reageren.

Wat je gaat doen

  • Administratieve dienstverlening
  • Het voorbereiden en samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften
  • Het voeren van de salaris- en personeelsadministratie van onze relaties
  • Overige voorkomende werkzaamheden

Jouw kenmerken

Omdat je in een team terechtkomt, is het belangrijk dat je graag samenwerkt. Je hebt goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. Hoewel je met vragen natuurlijk altijd bij je collega’s terechtkunt, is zelfstandig werken voor jou geen probleem.

Over ons kantoor

Onze klanten waarderen ons om onze nuchtere, no-nonsense aanpak en de persoonlijke aandacht. Kwaliteit en klanttevredenheid vinden we erg belangrijk.

Reageren?

Stuur je sollicitatie met CV per e-mail. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Richard Verkerk.