Skip to main content

Administratie en personeel goed geregeld voor MKB’ers

Voor ondernemers die op zoek zijn naar goed advies en een praktische administratieve partner.

De eerste stap naar zorgeloos ondernemen

Als ondernemer bent u gewend om uw eigen keuzes te maken. Verkerk Adviseurs is een pragmatisch ingesteld administratie- en belastingadvieskantoor. We begrijpen deze wens daarom heel goed. Ook weten we dat u waarschijnlijk liever met uw vak bezig bent, dan met de boekhouding. En laat dat nu net óns werk zijn! Maak nu de eerste stap naar zorgeloos ondernemen en besteed uw administratie uit.

U bepaalt in welke mate u ontzorgd wil worden

Wij zorgen voor de rest. We adviseren over een (eventueel online) boekhoudpakket, of we horen welke keuze u al heeft gemaakt. Wilt u zelf alles boeken, of vindt u het juist prettig als uw vaste contactpersoon van ons kantoor alles bij u op locatie komt inboeken? Tussentijdse rapportages en prognoses ontvangen? Uiteraard is dat mogelijk. En vindt u het prettig om een vast maandbedrag te hebben voor onze diensten? Of zit u liever nergens aan vast? Laat het ons weten.

Van inboeken van facturen tot en met fiscaal advies

De werkzaamheden die we voor u kunnen verzorgen:

  • Inboeken van facturen (inkoop en verkoop)
  • Indienen van alle soorten belastingaangiften
  • Het opmaken van de jaarrekening
  • Het realiseren van tussentijdse rapportages en prognoses
  • Optimaliseren van uw fiscale positie (zakelijk en privé)
  • Advies over fiscale zaken, vermogensbeheer, fusies en overnames
Mijn zaak is de laatste jaren behoorlijk gegroeid. Tot ik ineens voor nieuwe keuzes kwam te staan. Verkerk Adviseurs heeft me daarbij uitstekend geholpen, door mij de juiste vragen te stellen. Op hun eigen manier: no-nonsense en altijd eerlijk. En dat bevalt me uitstekend. Samen kijken we vooruit!

Hoe we werken

We maken kennis
Waarmee kunnen we u helpen?
Tijdens een vrijblijvend gesprek horen we graag waarmee we kunnen helpen en welke keuzes u wilt maken. We bespreken uw bedrijfsstructuur, hoe de administratie is of moet worden ingericht en we bespreken onze werkwijze.
Administratie inrichten
We maken alles startklaar
We kunnen u veel vertellen over de plus- en minpunten van diverse softwarepakketten.
Aan het werk!
We gaan voor u aan de slag
Per maand, kwartaal of jaar dienen we de BTW-aangifte in. Tenzij anders afgesproken natuurlijk. Tenslotte dienen we aan het einde van het boekjaar de aangifte voor de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting in. 
De jaarrekening en erna
We laten zien hoe u ervoor staat
We maken de jaarrekening op, met een heldere balans en winst- en verliesrekening. Ook dienen we de jaarstukken (indien nodig) in bij de Kamer van Koophandel. Om de jaarcijfers door te spreken, maken wij graag een afspraak met u.